Vítej zpět, Brionno

31.5.2024
Po roční pauze způsobené zraněním achillovy šlachy se Brionna Jones vrací do sestavy ZVVZ USK Praha. 191 cm vysoká Američanka bude v příští sezóně znovu oblékat žluto-modrý dres.

Během uplynulé sezóny jsme Vám přinesli, jak informaci o zdravotním stavu, tak i například recept na Brionny oblíbený mrkvový dort. Zatímco se Brionna zotavovala ze zranění, tak se vrátila na svou alma mater do Marylandu. Na své bývalé univerzitě přijala místo ředitelky hráčského personálu pro ženský basketbalový program. Stala se také ambasadorkou WNBA a jejích partnerů.

Rekonvalescence po absolvované operaci achillovy šlachy byla velmi úspěšná. Brionna tvrdě pracovala na svém návratu a v únoru tohoto roku pak tým Connecticut Sun oznámil podepsání roční smlouvy. Před čtrnácti dny Bri nastoupila k prvnímu utkání sezóny WNBA, kdy její tým vyzval Indianu Fever.

Momentálně má Brionna odehraných šest utkání. Průměrně zapisuje 12.3 bodů, 5.2 doskoků a má přes dva zisky na zápas. Její hrací vytíženost na zápas je aktuálně přes 21 minut.

Sledujte Brionnu a její tým v základní části WNBA. Celý program týmu Connecticut Sun je zveřejněn na stránkách www.wnba.com                          

Vítej zpět, Bri!