Finálový den MČR

8.5.2023
Finále

Tak v neděli 7.5. nastal ten den na který jsme se těšily a připravovaly celou sezónu. A vše se opakovalo jako vloni tedy finále proti Hradci Králové, jen s rozdílem že loni jsme překvapily, letos se od nás očekávalo a o to větší holky pociťovaly tlak. Ale tenhle tým je fakt silný. Vše vždy není ideální, ale musím říct, že holky jsou fakt super a zatím vždy se dokázaly zkoncentrovat a zabrat když se nedařilo. Zápas se dlouho tahal, skóre se překlápělo ze strany na stranu, žádný tým nedokázal bodově odskočit. My nehrály úplně dobře v obraně, byly jsme moc zalezlé a nechávaly soupeřkám moc prostoru. Teprve ke konci druhé čtvrtiny jsme více přitlačily a hned z toho bylo pár rychlých protiútoků a do druhého poločasu jsme šly s náskokem sedmi bodů 31:24. Ve třetí čtvrtině jsme náskok navýšily až na 16 bodů. V poslední čtvrtině jsme nedopustily aby se soupeř bodově přiblížil, zápas jsme měly pod kontrolou a při závěrečném hvizdu mohly propuknout radostné emoce. Zvládly jsme to. Každý ví, že obhaájit je těžší než vyhrát poprvé, ale tento tým na to měl a zvládnul to.

Díky všem rodičům za podporu po celou sezónu a především při mistrovství. Poděkování Vám patří i od klubu ( slíbila jsem že vyřídím), jak jste pomohli zásobovat občerstvením a v hledišti jste byli úžasní, holky si to moc užily, ne vždy se to takto sejde a povede. Poděkování patří klubu, že souhlasil s pořadatelstvím v naší hale, myslím že to byl zážitek pro všechny týmy. Především díky Lucce Luxové, Viktorovi Smiljaničovi a Lence Hradilové, kteří vše zajišťovali organizačně v zákulisí turnaje a že to bylo sakra práce.

Nyní chvilka zaslouženého volna a pak opět do práce, protože se od nás bude zase příští sezónu očekávat něco nového, tak nesmíme usnout na vavřínech :-).

Holky velká gratulace !!!!!!