Z Brna s bilancí 1:1

12.3.2023
Smolná porážka na Žabinách o bod…

KP Brno vs. USK Praha - 36:69

V sobotu nás čekal venkovní zápas s KP Brno. Naše děvčata od začátku zápasu dominovala pod oběma koši. Díky velmi dobré obraně jsme chodily často do rychlých protiútoků, ze kterých jsme snadno navyšovaly skóre.

Žabiny Brno vs. USK Praha - 60:59

Druhý den nás brzy ráno čekal důležitý zápas s týmem BK Žabiny. Náš tým měl velmi dobrý vstup do zápasu. Během druhé čtvrtiny jsme vyhrávali již o 14 bodů. První poločas lze hodnotit opravdu pozitivně, po dlouhé době jsme si i vážily balónu a neměly jsme zbytečné ztráty. K tomu jsme přidali i úspěšné tříbodové střely. Do druhého poločasu jsme vstupovaly s 8mi bodovým náskokem, po třetí čtvrtině jsme vyhrávaliý o 6 bodů. Osudným se nám stalo posledních pár útoků Žabin, ve kterých dokázaly soupeřky proměnit 3 tříbodové střely, čímž zápas obrátily v jejich prospěch. Soupeřky v zápase vyhrávaly pouze minutu a půl, ale bohužel to bylo právě v závěru zápasu.

Pokud se chceme přímo kvalifikovat do Final 8, které bude s největší pravděpodobností v Hradci Králové, tak musíme v posledním hracím víkendu 2x vyhrát. Hrát budeme na domácí palubovce a tak se budeme těšit na vaší podporu !!