Mladší žákyně vstoupily do nové sezóny porážkou

22.9.2019
V neděli 22.9.2019 zahájily soutěž mladší žákyně utkáním v Chomutově. Utkání o dvou rozdílných poločasech skončilo přijatelnou porážkou a ukázal budoucí potenciál týmu.

Levhartice Chommutov: USK Praha 77:52 ( 19:10, 48:20, 59:39)

Do utkání jsme vstoupily v základní pětce Linda Srpová, Adéla Linnhartová, Barča Paličková, Athina Kryšpínová a Verča Špatková. O provní čtyři body utkání se postara nejmladší z pětice a její zásluhou jsme ve 2.minutě vedly 4:0!Pak se soupeřky rozehrály a v 8.minutě již bylo skóre 17:8. Bohužel jsme velmi brzo svěsily hlavu, když jsme neproměňovaly nabídnuté šance a rezignovaly v obraně. Do druhé čtvrtiny nastoupila pětice Havlišová, Vítková, Seidlová, Frantová a Zídková. Šnůra daných košů domácích naruůstala, ale přesto ve druhé čtvrtině i když tomu výsledek neodpovída,l jsme více bojovaly o každý míč. Do druhé půlky vstoupil zcela jiný tým, holky si daly za cíl, že nepadne stovka a dáme aspon padesát bodů. Obojí se podařilo a navíc jsme druhý poločas vyhrály!!!Ještě nám chybí spousta basketbalových dovedností, ale tým má bojovného ducha a pokud budou holky v trénincích tvrdě pracovat, tak se výsledky i ve formě vítězství dostaví. Nebudu vyzdvihovat výkony jednotlivců, protože každá hráčka, která do utkání nastoupila, tak se snažila ze sebe dostat to nejlepši a pracovat pro tým.

Body: Srpová 12, Zídková 8, Špatková 7, Linhartová 6, Paličková 5, Frantová a Vítková 4, Kryšpínová a Seidlová a Florjánková 2