Program po novém roce

5.1.2024
Nabitý program čeká hráčky ZVVZ USK Praha zkraje nového roku. V Lednu se hned v pěti případech představí na domácí palubovce. 2x pak zavítají na hřiště soupeře. Pojďme se blíže seznámit s lednovým programem.

Hned první lednovou sobotu vyběhnou svěřenkyně Natálie Hejkové do utkání v rámci Chance ŽBL. Na domácí palubovce přivítají v dohrávce 3.kola aktuálně šestý Sokol Hradec Králové. Začátek utkání je naplánován na 17:00 a Veronika Voráčková v něm může překonat hranici 1500 nastřílených bodů v české lize. Od tohoto milníku ji dělí jeden jediný bod.

Ve středu 10.1. čeká pak Pražanky další kolo v rámci EuroLeague Women. To na halu Královka zavítá španělský soupeř ze Salamancy Perfumerias Avenida. O tomto soupeři si budete moci přečíst více na našich webových stránkách už v pondělí, kdy vyjde preview na toto utkání.  O víkendu se pak opět ZVVZ USK Praha představí ve své domácí hale. Konkrétně v sobotu od 17:00 narazí ve 13.kole Chance ŽBL na Slovanku, která si po výhře nad Hradcem polepšila na 7. příčku ligové tabulky.  Začátek třetího lednového týdne bude ve znamení cestování, jelikož tým bude čekat první výjezd v novém roce. Konkrétně poletí do Francie na euroligové utkání proti Villeneuve d’Ascq LM. Víkend pak bude patřit opět Chance ŽBL, kde se v hale Královka utkají dva nejlepší celky z minulé sezóny. Do Prahy zamíří Žabiny Brno, které v domácí soutěži dokázaly prohrát pouze dvakrát. Poslední domácí utkání v rámci Euroleague Women pak čeká tým ve středu 24.1., kdy do Česka dorazí Virtus Segafredo Bologna. První měsíc roku 2024 pak tým uzavře v tureckém Mersinu, kde bude chtít navázat na domácí utkání a přivést důležité body. Bude se jednat o poslední kolo skupiny B, kterou momentálně pražský tým vede. Utkání se odehraje 30.1. od 17:30 v městské hale Servet Tazegul Spor Salonu.