Víkend na Královce

1.12.2023
Nabitý víkend na Královce je za dveřmi. V sobotu 2.12. od 17:00 přivítá ZVVZ USK Praha na domácí palubovce KP TANY Brno v rámci dalšího kola české Chance ŽBL. V neděli pak náš tým spolu s NADACÍ KOŠE PROTI DROGÁM chystá pro děti mikulášskou besídku, jejíž začátek je naplánován na 13:00.

Již zítra se tým z Letné utká v 7.kole Chance ŽBL s třetím týmem tabulky. Na Královku přijede KP TANY Brno, které má za sebou úspěšný postup do play off Euro Cupu. Událo se tak ve čtvrtek, když tým Marcely Krämer po výborném výkonu přehrál tureckou Antalyi 101:63 a celkově se v základní skupině umístil na druhé příčce. V české lize si brněnský tým drží bilanci 6:2, když v 1.kole nestačil o bod na BLK Slavia Praha a poté nestačil na svého městského rivala Žabiny. Nejužitečnější hráčkou tohoto celku je Anežka Kopecká, která si v průměru zapisuje 15,4 bodu a 7,4 doskoku na zápas. Daří se také další české reprezentantce, Kateřina Galíčková má na zápas v průměru 13,8 bodů a 6,1 doskoků. Při zmínce KP TANY Brno se nesmí opomenout ani Karolína Šotolová, která v minulém ligovém utkání zapsala 30 bodů a ve čtvrtečním utkání napomohla k postupu do play-off Eurocupu 22 body a 10 asistencemi.

V neděli je pak na Královce na plánu mikulášská besídka. Ta se uskuteční od 13.00 do 16.00 a akce se zúčastní hráčky ZVVZ USK Praha. Děti se mohou těšit na dovednostní soutěže a sladké odměny.

Přijďte strávit první advent s týmem ZVVZ USK Praha na Královku.