Program po reprezentačním okně

16.11.2023
Po reprezentační pauze čekají svěřenkyně Natálie Hejkové hned dvě domácí utkání Chance ŽBL ve dvou dnech. První utkání se uskuteční již zítra 17.11. od 18:00 proti SBŠ Ostrava. V sobotu 18.11. od 17:00 pak tým vyzve hráčky DSK Basketball Brandýs.

Na státní svátek přijedou do Prahy svěřenkyně Ivety Raškové, jejíž tým hlásí po reprezentační pauze velké změny. Tým tyto změny udělal po nevydařeném vstupu do letošního ročníku Chance ŽBL, kde si zatím nepřipsal ani jednu výhru a v tabulce mu patří poslední místo. Tým oznámil jak odchod hráčky Julie Vydrové, tak i dva příchody. Do týmu se vrací jeho dlouholetá opora Adéla Smutná, která před touto sezónou přestoupila do Žabin Brno. Další posilou je reprezentantka Severní Makedonie Ilina Selcova, která hraje na pozici rozehrávačky.

V sobotu pak ZVVZ USK Praha přivítá na své palubovce nováčka soutěže DSK Basketball Brandýs. Ten si za šest odehraných zápasů připsal jednu výhru a pět porážek. Výhru si připsal právě nad poslední SBŠ Ostrava, kterou na začátku října porazil 73:61. Nejlepší střelkyní týmu je Američanka Kwanza Murray, která přišla do DSK z portugalského týmu AD Vagos.

Přijďte podpořit hráčky ZVVZ USK Praha v pátek a v sobotu na Královku. Hala se otevírá vždy hodinu před zápasem a vstupenky si je možné zakoupit u hlavního vstupu.