Volno se blíží do finále

27.7.2023
Basketbalistkám ZVVZ USK Praha se krátí letní přestávka. A řekněme si na rovinu, že pro některé hráčky byla velice krátká. Například nováček týmu, Mariana Přibylová, začala odpočívat toto pondělí, když skončilo Mistrovství světa U19.

Několik hráčkám jsme položili stejnou otázku:

„Co mají v plánu před začátkem kondiční přípravy, která začíná za necelé dva týdny?“

Karolína Petlanová
Teď si užívám volna po sezóně a mistrovství Evropy do 18 let na řeckém ostrově Zakynthos. Až se vrátím, vyrazím s Marianou Přibylovou a dalšími přáteli ještě do Amsterodamu.

Veronika Voráčková
Akorát se vracím z Madeiry, kde jsem byla s několika kamarády. Jinak nelením a individuálně se připravuju na start nové sezony. A než začne klubová příprava, chci trávit čas s rodinou a přáteli.

Tereza Vyoralová
Chodím každý ráno s klukama a bratrem do haly. Odpoledne pak chodím na Královku do posilovny, kde pracuji s trenérem. Příští týden ještě jedeme na Moravu, kde budeme jezdit na kolech, trávit čas s kamarády a sportovat – taková aktivní dovolená.

Veronika Šípová
Než začne týmová příprava, chci pokračovat v posilování a tréninku individuálních činností, chodit běhat do Stromovky. Samozřejmě si chci ještě užít volno s přáteli a rodinou, než se strhne basketbalový kolotoč. A také mě čeká učení na zkoušky. Během přípravy na Eurobasket jsem některé termíny nestihla, takže to musím teď v srpnu dohnat.

Mariana Přibylová
V úterý jsem se vrátila z Mistrovství světa U19 z Madridu a druhý den jsem hned odletěla s rodinou na řecký ostrov Kréta, kde týden budu relaxovat. Po návratu z Řecka máme naplánovaný výlet s Karolínou Petlanovou do Amsterodamu na pár dní. Po té musím dokončit autoškolu a pak začíná příprava :)