Víkend U15 na Petřinách

27.3.2023

O víkendu jsme odehrály další 2 utkání v hale na Petřinách. 

V sobotním utkání, i když to tak nevypadá, jsme skoro protrpěly vítězství. Naprosto jsme se přizpůsobily hře soupeře, hráčky nedodržovaly pokyny, pod pojmem rychlý protiútok si přestavovaly něco jiného, než my, trenérky. Alespoň o rychlosti návratu do obrany jsme měly stejnou

představu. Do hry se zapojilo všech 12 hráček, které byly na soupisce, úspěšnost trestných hodů zaslouží určitě pochvalu. Ale v dalších utkáních by to chtělo určitě více snahy o plnění pokynů.

USK - Karlovy Vary 67-37

 

Na nedělní utkání s naším známým soupeřem ze Slaného se holky pravděpodobně lépe vyspaly a od začátku vše probíhalo hladce, trochu nám stále dělá problém soustředěnost v odstupované obraně, velmi často ji holkám musíme připomínat. Také pokyn napadání hráčky s míčem si každá hráčka vykládá trochu jinak, než je naše představa, ale na holkách byla vidět snaha o plnění těchto pokynů. Odměna pro ně bylo, že se každá zapsala do střelecké listiny, i když my, trenérky jim zdůrazňujeme, že i když jsou koše důležité, krásná asistence nás těší více.

 

USK - Slaný 67-38