Dvě utrpěné výhry U12

8.1.2023
Hned první víkend v roce 2023 byl pro naše U12 hrací. Na štěstí jsem se měly utkat se spodními týmy tabulky, což se v sobotu ukázalo jako opravdu velké štěstí.

V zápase s Kralupy nás provázely chyby v obraně i v útoku, holky se na zápas vůbec nesoustředily. Měly jsme problém s chycení míče a s jeho následnou kontrolou. Soupeř měl spoustu zbytečných doskoků a ani v našem útoku se vůbec nedařilo. Hrály jsem pouze hrrr na koš nebo ho obstřelovaly jak zběsilé. Samotné hráčky si uvědomovaly, že to vůbec nevypadá pěkně, ale nebylo v jejich silách s tím něco udělat. Ne každý zápas je posvícení, nedá se nic dělat. Naštěstí náš výkon na výhru stačil.

BK Kralupy : USK 29:39 (11:4, 25:14, 31:18)

Po první čtvritě druhého zápasu se Spartou jsem se trochu bála, že se zas budeme tahat ve vyrovnaném zápase. Naštěstí výkon ve druhé čtvrině byl už trochu lepší a holky se probraly. Nicméně tam chyby byly, stejné jako v zápase s Kralupy, jen v menší míře. Nejpozitivnější imformací je, že se všechny holky bodově prosadily.

USK : BA Sparta 48:17 (15:12, 29:14, 37:16)

Nedělní zápas byl úplně o ničem jiném. Holky běhaly, byly pozorné a krásně se viděly v útoku. Hrály krásný basket, plný spolupráce a kolektivity, což je vidět jak na celkovém skŕe, tak na skóre jednitlivých hráček. Doufám, že tento styl budeme praktikovat do co nejvíce zápasů!!

BC Wizards : USK (3:24, 3:52, 9:61)

 

První hrací víkend tohoto roku je za úspěšně za námi. Tři výhry a stále se držíme na vršku tabulky. Další zápasy nás čekají až skoro za dva měsíce, na konci února.