1 vítezství a 1 prohra

25.10.2022
Na domácí palubovce jsme byli úspěšní pouze jednou

USK Praha vs. HB Basket - 63:79

V sobotu jsme na hale Královka přivítali favorita naši skupiny - HB Basket. Soupeř staví svoji hru na velmi agresivní obraně s rychlým přechodem do protiútoku. My jsme se na jejich pojetí hry připravovali, ovšem začátek zápasu patřil suverénně soupeřkám. Soupeř během necelých dvou minut trefil dvě trojky a jednu dvojku po dvou našich ztrátách a razantně tak ukázal, jak těžký boj to dneska bude. My jsme se po timeoutu dokázali oklepat a začali jsme hrát svoji hru. Nicméně nás po cely zápas brzdily ztráty, kterých jsme měli celkem 39. S takovým číslem bohužel nejde vyhrát žádný zapas....

 USK Praha vs. Basket Slovanka - 71:22 

Druhý den jsme opět přivítali pražský tým, kterým tentokrát byla Slovanka. Soupeř měl do této doby odehrané pouze 2 zápasy a byl tak pro nás velkou neznámou. My jsme se naštěstí poučili ze včerejších chyb, vlétli jsme na soupeře a od prvních chvil jsme byli jasně lepším týmem. Díky tomu si připisujeme další výhru v Extralize U17.

 Nyní nás ceká více jak měsíc bez soutěžních zápasů. V tomto čase se budeme soustředit na kvalitní tréninkovou přípravu tak, ať v prosinci můžeme slavit dvě vítezství.