Teja hodnotí sezonu

25.4.2022
Za kapitánkou ZVVZ USK Praha Tejou Oblak jsme nemuseli chodit daleko. Ani ne po týdnu od zisku mistrovského titulu jsme ji našli v posilovně, jak pracuje na kondici. S úsměvem nám řekla, že až jí skončí trénink, dá vědět a něco nám řekne. A tak se opravdu stalo, za 30 minut nám pípla zpráva, že má odmakáno.

Nechtěli jsme Teju unavovat konkrétními otázkami a tak jsme jen řekli téma „sezóna 21/22“. Usměvavá Slovinka se svého úkolu chopila bravurně, což dokazuje i její odpověď:

„Jsem ráda, že jsme vyhráli domácí titul. Všichni víme, že pro nás je to základ. Velká škoda, že se nám nezadařilo ve Final Four Euroligy. Na to, jakou jsme měli sezónu řekněme až do play-off, jsme měli na víc. Bohužel pak přišla zranění a také smůla. Je jasné, že nikdo nechce být čtvrtý. Bohužel pro nás jsme to byli my. Věřím, že tým, který jsme letos měli, zůstane z velké části pohromadě a v příštím roce chceme být ještě lepší a Final Four bude náš první cíl. Druhý cíl je vyhrát jí. Doufám, že příští sezóna bude ještě lepší než tato, všichni budeme zdraví a spokojení.“

To jsou velké, ale dosažitelné cíle čerstvé držitelky individuálního ocenění MVP finálové série Renomia ženské basketbalové ligy.