U15 opět vítězně

7.4.2022
Důležité vítězství U15 nad Chomutovem!

Hned 3 utkání odehrála v minulém týdnu naše děvčata v kategorii U15. Ve čtvrtek v dohrávce porazila Sadskou, v sobotu Ústí nad Labem a v neděli Chomutov. Vítězstvím nad Chomutovem jsme si pojistili vedení v tabulce a udělali jsme důležitý krok k účasti na MČR.

USK x Sadská 70:45

V utkání jsme byly od začátku lepším týmem, do hry se dostalo všech 12 děvčat.

Body Cahová a Zídková 18, Nenadálová 8, Florjánková  a Kyselicová 6, Vyroubalová a Kolářová 4, Špatková, Frantová a Beránková 2

 

USK: Sluneta Ústí nad Labem 95:71

Soupeřky tlačily celé utkání , v obraně jsme byly málo důrazné a proto jsme dostaly tolik bodů. V útoku se nám dařilo a ke stálicím Ele Zídkové a Káje Cahové se tentokrát střelecky přidaly Kyselicová s Beránkovou. Je fajn, že se začínají střelecky probouzet i ostatní hráčky týmu.:-)

Body: Zídková 29, Cahová 27, Kyselicová 16, Beránková 10, Nenadálová 9, Frantová 4.

 

USK: Levhartice Chomutov 60:55

Chomutovu jsme chtěly vrátit porážku , kterou nám uštědřil na domácí palubovce. Tento cíl jsme splnily. Utkání bylo vyrovnané od samého začátku, a až poslední dvě minuty jsme si udělaly výraznější náskok. Celkově jsme měly strašně nízkou úspěšnost střelby, ale o to větší úsílí a zodpovědnost v obraně.  Všechny holky si zaslouží velkou pochvalu za předvedený výkon.

Zídková 22, Cahová 17,Vyroubalová 7, Frantová 4, Špatková a Beránková 3, Nenadálová a Dvořáková 2