U13 v novém roce

17.1.2022
U13 i v novém roce drží neporazitelnost

U13 stále plují na vítězné vlně. Třetí lednový víkend jsme odehrály 4 zápasy PP U13. Bylo až s podivem, že jsme nakonec zápasy odehrály v plné sestavě, bez absencí, které jsou v tomto období na denním pořádku. Soupeři takové štěstí neměli a patří jim dík, že i v sestavách, kdy museli hrát bez střídání, do zápasů šli a zápasy se mohly odehrát.

V sobotu jsme hrály proti Porgu, který nastoupil v okleštěné sestavě, tento zápas jsme vyhrály 137:0,. Druhý zápas proti Tygřicím Praha byl podstatně basketbalovější, na obou stranách byly vidět hezké chvilky, zvítězily jsme 68:31.

V neděli nás v tělocvičně Sokola Nusle čekal zápas s HB basket a Sokolem Nusle.

HB basket- soupeř nastoupil v 10ti statečných, tak že musely hrát bez střídání. V útoku jsme se občas trápily, ale přišly i hezké kombinační chvilky. V obraně jsme hrály celkem koncentrovaně, trápily nás náběhy do vymezeného prostoru. Zápas skončil naší výhrou 56:25. Proti Sokolu Nusle jsem si mohly také vyzkoušet co trénujeme na tréninku, což jsou například sběhy za zády obránkyň, ale ještě se moc při tom nevidíme a často pak  místo přihrávky volné hráčce najíždíme jedna do tří. I tak byly občas  vidět hezké přihrávky. V zápase jsme zvítězily 98:25.

Další zápasy nás čekají v únoru v domácím prostředí v Modřanech.