Tento víkend jsme konečně odehrály první zápasy PP

21.11.2021

V sobotu jsme začaly proti týmu domácích, BA Sparta. Po první čtvrtině jsme se dostaly do lehkého vedení (15:10), které jsme do konce poločasu ještě více navýšily (30:14). Ve třetí čtvrtině jsem trochu polevily v obraně a měly jsme problém dát body, naštěstí jsme si byly schopny náskok udržet (37:28). Zápas jsme dotáhly do vítězného konce. 

USK : BA Sparta   50:32

Druhý sobotní zápas, proti Slovance měl dost podobný průběh. První poločas vítězný (23:10), ale v druhém jsem tentokrát dostaly zkrat ve čtvrté čtvrtině, kterou jsme prohrály 4:14.

USK : Slovanka     41:28

 

V neděli jsme si zopakovaly zápas proti Spartě. Průběh byl ještě o něco jasnější než v sobotu i kvůli posile, která je zvyklá za starší kategorie. Musím ale podoktnout, že hráček Sparty bylo pouze 10, takže zvládly oba zápasy bez střídání. 

BA Sparta : USK    17:72

Od druhého nedělního zápasu jsme očekávaly, že bude nejtěžší. Nastoupily jsme bojovně a první čtvrtinu ukončily s mírným náskokem (8:13), který jsme zase do konce poločasu navýšily. V třetím hracím období nás zase navštívil náš klasický zkrat a prohrály ho 12:2. Naštěstí jsme to dotáhly do vítězného konce.

HB Basket : USK   24:59

Věc kterou musím vytknout jsou nedané koše, ŠÍLENĚ OBROVSKÝ POČET NEDANÝCH KOŠŮ!!!! Jednou nám budou chybět.

Samozřejmě musím pochválit všechny holky především za jejich obranu a bojovnost, každý nejasný míč byl náš. Jsem nadšená, že se body rozložily mezi více hráček a žádná hráčka neměla jasnou bodovou převahu. Zároveň mě těší, že jsme do žádného zápasu nenastoupily laxně, soupeřky jsem nepodceňovaly a bojovaly hned od začátku.

Doufáme, že další víkend bude také vítězný, jako tento. 

Wendy a Filip