Turnaj v Českém Brodě

8.6.2021

V pátek 4.6. jsme vyrazily na 3 denní turnaj do Českého Brodu. V pátek nás čekal jeden zápas a to se silným soupeřem s BC Slaný. V prvním zápase, po velice dlouhé koronavirové pauze, bylo znát, že přestávka byla opravdu dlouhá. Zapomněly jsme pořádně bránit a bylo hodně ztrát na naší straně. Naštěstí během zápasu jsme se zlepšovaly a v závěru jsme urvaly vítězství.

V sobotu nás čekaly 2 zápasy. První zápas byl s naším věčným rivalem s BŠ Tygry Praha. Oproti pátku jsme zlepšily obranu a začaly hrát rychlý protiútok. To byla hlavní zbraň, která platila na Tygry. Tento zápas jsme hrály dobře a Tygry jsme také konečně jednou porazily o více bodů. Za tento zápas holky zaslouží pochvalu. Druhý zápas byl též s pražským rivalem a to s HB Basket. Nevím, zda se projevila únava či to, že na tohoto soupeře neumíme moc zahrát, opět jsme dělaly více chyb a také nepromněňovaly jasné šance. Naštěstí jsme zápas zvládly a připsaly si další vítězství.

V neděli nás čekal poslední zápas a to s Basket Slovanka / Český Brod, který jsme zvládly. Opět se nám dařil rychlý protiútok a obrana, kterou jsme hrály po celém hřišti. A vítězství bylo naše.

Takže o víkendu jsme neprohrály ani jeden zápas a mohly jsme slavit 1.místo v turnaji. Bohužel herní a tréninková pauza byla dlouhá, takže máme co dohánět a stále je na čem pracovat......