Vyhlášení soutěže

31.3.2021
V průběhu března jste mohli zasílat vaší představu o dresu ZVVZ USK Praha na následující sezonu. S touto iniciativou přišel letenský klub k navázání kontaktu s fanoušky, kteří kvůli bezpečnostním nařízením vlády nesmějí navštěvovat zápasy svého týmu. Zadání bylo jednoduché, nakreslete návrh dresu ZVVZ USK Praha pro sezonu 2021/2022.

Porota složená z hráček mistrovského celku, jmenovitě Teja Oblak, Simona Sklenářová, Tereza Vyoralová a Marija Režan vybrala ze všech návrhů, kterých jsme obdržely na dvě desítky, tři výherce. Než vám prozradíme, kdo vyhrál, připomeneme, že se hrálo o věcné ceny. Nejlepší návrh vyhrává podepsaný dres ZVVZ USK Praha. Druhé místo obdrží týmové triko a třetí návrh bude oceněn šálou. Všichni výherci obdrží ještě kalendář ZVVZ USK Praha pro rok 2021.

Po důkladném prozkoumání všech došlých návrhů a dlouhé debatě, poroto došla k závěru, že se na třetím místě umístil návrh od Zuzany H. Druhé místo obsadila se svým výtvorem Veronika Š. Nejlepší návrh a tedy vítězem naší soutěže se stává Ema N.

Rozehrávačka ZVVZ USK Praha Tereza Vyoralová se s námi podělila o své myšlenky k dresům:  „Je škoda, že zde máme pravidla na basketbalové dresy, protože některé návrhy jsou opravdu vydařené. Věřím, že kdybychom v nich vyběhly, dostalo by se nám pozitivního ohlasu.“

Všem, kdo poslali svůj návrh, děkujeme za přízeň ZVVZ USK Praha a vítězům gratulujeme. S výherci se spojíme emailem a domluvíme se na předání cen.