Fanoušci v hale

22.3.2021
Vládní opatření kvůli šíření koronaviru nedovolilo fanouškům vstup na stadiony. ZVVZ USK Praha chce dostat, alespoň symbolicky, své příznivce zpátky na Královku. Pro čtvrtfinálové utkání proti BK Loko Trutnov mohli členové fanklubu ZVVZ USK Praha poslat svoji fotku, které během zápasu byla umístěna za stolek rozhodčích a tak být součástí tohoto zápasu.

Pro další část Renomia ženské basketbalové ligy, tedy semifinálovou sérii proti KP Brno, se tato možnost otevírá i pro další fanoušky ZVVZ USK Praha. Kdo chce být symbolicky přítomen v těchto bojích, může poslat svoji fotku na info@uskbasket.cz. Letenský celek obrázek vytiskne a umístí do hlediště. Čím dříve fotografii pošlete, tím dříve se uvidíte v živých přenosech TVcom.

Za připomenutí jistě stojí i možnost, zapojit se do chodu klubu. ZVVZ USK Praha dalo možnost široké veřejnosti navrhnout dres na příští sezonu. Porota složená z hráček A týmu ohodnotí a vybere tři nejlepší návrhy, které ocení věcnými cenami. Kdo se chce zúčastnit, může svůj kreativní výtvor zaslat nejpozději do neděle 28. března na již zmíněný email info@uskbasket.cz. Do předmětu napište soutěž a do textu uveďte vaše celé jméno.