Královka plná hvězd

18.1.2021
ZVVZ USK Praha jako pořadatel euroligové bubliny přivítá v Praze zvučná jména ženského basketbalu, kterými se to ve skupině „smrti“ jenom hemží. Domácí hráčky, které mají našlápnuto k postupu, připsaly na soupisku Candice Dupree. Ta se na Královku vrací po čtyřech letech a dá se očekávat, že její výkon bude klíčový pro vývoj ve skupině B.

Stejně jako ZVVZ USK Praha posiloval i turecký Fenerbahce. Do už tak hvězdami nabitého družstva přizvali Alinu Iagupovou. Ta by jim měla pomoci z třetího místa k postupu do další části soutěže. Po dlouhé době se v České republice objeví i Kia Vaugh. Velkým lákadlem je i francouzský Lyon, který by se na Letné měl představit v plné síle, včetně Marine Johannes. Ta si právě nad pražským týmem vystřílet svoje kariérní maximum v Eurolize, když nastřílela 38 bodů.

Jak se povede nejen jí, ale hlavně týmu ZVVZ USK Praha v nadcházející bublině, můžete sledovat v úterý, čtvrtek a pátek. V těchto dnech se na Královce odehrají vždy dvě utkání a to od 16 a 19 hodin. Zápasy můžete sledovat na iVysílání České televize nebo na youtube kanále FIBA.