U15 dvě výhry poslední hrací víkend před sportovním Lockdown

12.10.2020
Poslední hrací víkend před vynucenou pauzou hráčky U15A nezaváhaly a připsaly si další dvě vítězství.

Sokol Nusle : USK Praha A

51:80

Se slabým soupeřem jsme toho moc nepředvedly, holky vypadaly unaveně, dělaly spoustu chyb hlavně v obraně, v útoku bylo dost nepřesností. Herní projev byl podle názoru trenérky hodně ovlivněn Covidovým děním a opatřením, která pro nás znamenají od pondělí zákaz sportovat.

Body: Cahová 18, Zídková 16, Linhartová 11,Javanská 8, Frantová 6, Kryšpínová 4, Nováková 4, Srpová, Paličková, Nyklová a Vítková 2.

 

Basket Slovanka: USK Praha A

39: 77

V neděli jsme zahrály vyborně, utkání mělo náboj, holky zahrály spoutu rychlých protiútoků, oproti sobotě fungovaly daleko lépe v obraně. Všechny hráčky zahrály velmi dobře , hlavní tahounkou byla Linda Srpová, velkou bojovnicí Aďa Linhartová, velký progres ve hře vidíme u Terky Novákové a Elišky Javanské, po zranění se vrátila Majda Vítková a zahrála velmi dobře. Střelecky se začíná prosazovat Adi Frantová a Athina Kryšpínová, Ela Zídková a Kája Cahy patři k jistotám pod koši, Natalka Nyklová, Barča Paličková i Klárka Obadalová svou bojovností ukazují, že jsou důležitou částí našeho týmu.

Body: Srpová 16, Zídková a Linhartová 12,Nováková 9, Cahová a Vítková 8,Frantová a Kryšpínová 4, Paličková a Javanská 2