I žákyně U14 vstupují do sezóny úspěšně

20.9.2020
Třetí zaříjový víkend zahájily svou soutěž hráčky U14. V sobotu nastoupily proti Sadským vosám v neděli proti Čelákovickým pandám. Oba soupeři odjížděli z Královky s porážkou.

Sobota 19.9.2020

USK x Sadská 56:45

Hned na úvod se naše hráčky utkaly se Sadskými vosami, jedním z očekávaných adeptů na vítěze naší skupiny. Prní poločas byl pod taktovkou soupeřek, které byly dravější, agresivnější a více se prosazovaly ze střední vzdálenosti. Do druhé půle jsme šly se ztrátou 11 bodů. Díky užší rotaci našich hráček a také výškové převaze jsme postupně ukrajovaly náskok Sadské a v poslední čtvrtině jsme měli více fyzických sil, díky větší bojovnosti a odhodlanosti jsme dokázali utkání otočit a připsat si velmi důležité vítězství.

Body: Zídková 23, Vyroubalová 8, Cahová 7, Špatková 6, Končelíková 5, Kadeřábková 3, Koudelková a Beránková 2

 

Neděle 20.9.2020

USK : Pandy Čelákovice

56:37

Proti slabšímu soupeři dostaly prostor všechny hráčky, na holkách které odtáhly sobotní utkání byla vidět únava a tak velmi vázla obrana , chyběl nám rychlý protiútok a v postupném útoku jsme se velmi trápily.

Body: Zídková 20, Kyselicová 10, Frantová 5, Končelíková, Beránková a Vyrouabalová 4, Kadeřábková 3, Kolářová, Moravcová a Špatková 2