U15 B v novém roce úspěšné jen z poloviny

12.1.2020

Basket Říčany - USK Praha B  56 : 65

V novém kalendářním roce jsme utkání zahájily vítězně! V oslabené sestavě (8 hráček) jsme po celou dobu utkání ukazovaly, že jsme si přijely pro vítězství. Bojovaly jsme o každý míč, i přes tradičně mnoho ztracených míčů a velmi malou úspěšnost v zakončení bezprostředně pod košem jsme šly za výhrou. Pochvalu za předvedenou hru zaslouží všechny hráčky, bodově se prosadily především Klára Obadalová, Míša Semerádová a Bára Paličková, velmi dobře po celou dobu utkání aktivně  "pracovala" Karolína Havlišová (velmi dobrá obrana a útočný doskok).

Body: Obadalová 16 b. (TH 5/2), Semerádová 14 b. (TH 6/0), Paličková 10 b. (TH 1/0), Havlišová 8 b. (TH 2/2), Nyklová 7 b. (TH 4/3), Kryšpínová 6 b. (TH 2/0), Holubcová 4 b.

BC Benešov - USK Praha B    51 : 49

Do nedělního utkání jsme vstoupily odhodlaně a s touhou po dalším vítězství. První tři čtvrtiny utkání to bylo patrné z předváděné hry  i ze skore, neustále jsme byly ve vedení (i když těsném) a utkání měly pod kontrolou. Bohužel v poslední čtvrtině jsme "odešly" především fyzicky, začaly jsme hrát zbrkle a nedodržovaly pokyny. Soupeřky využily našich chyb, během šesti minut nám daly 10 bodů, přičemž nám se skorovat nepodařilo. Škoda, za bojovnost a nasazení jsme si zasloužily odvést z Benešova další vítězství..... 

Body: Obadalová 16 b. (TH 6/4), Paličková 13 b. (H 4/1), Semerádová 8 b. (TH 2/2), Kryšpínová 7 b. (TH 2/1), Havlišová 3 b. (TH 2/1), Nyklová 2 b.