Doma se Slávií

1.2.2019
Pražanky mají za sebou skvělý zápas a překvapivé vítězství v Evropské lize, kde na domácí palubovce porazily silný ruský tým UMMC Jekatěrinburg 82:73. V sobotu čeká hráčky ZVVZ USKP Praha další domácí utkání, tentokrát v Ženské basketbalové lize proti pražské Slávii.

17. kolo Ženské basketbalové ligy, odehrají hráčky ZVVZ USK Praha na domácí palubovce tuto sobotu, 2. 2. 2019 už od 13 hodin. Tým BLK Slavia Praha se zatím řadí na 7. místo v tabulce s 6 výhrami a 8 porážkami. Slávistky porazily v letošní sezóně už dvakrát Sokol Nilfisk Hradec Králové, ale naopak prohrály se slabšími týmy jako je Slovanka MB (51:71), nebo SBŠ Ostrava (68:83). Vyrovnané utkání také odehrály s předposledním týmem v tabulce U19 Chance, které porazily 86:83.

Mezi opory pražské Slávie patří především zahraniční posily. Nejlepší českou střelkyní je s 10,5 body na utkání Dominika Pohunková a s 10 body Vondráčková Michaela.

Utkání se odehraje v sobotu, ve SH Královka už od 13 hodin. Zápas byl posunut na dřívější čas, kvůli Basketbalovému plesu, který se uskuteční od 19:30 hodin v Dejvicích v Kongresovém centru, Masarykova kolej.

Nenechte si ujít další domácí utkání českých mistryň, a přijďte se večer pobavit s hráčkami ZVVZ USK Praha na Basketbalový ples. Lístky lze koupit na místě. Těšíme se na Vás