Poslední utkání v roce 2018

17.12.2018
Ve středu ve SH Královka, odehrají hráčky ZVVZ USK Praha poslední utkání v tomto roce, a to proti CCC Polkowicím. Nenechte si ujít poslední zápas v roce 2018 a přijďte podpořit hráčky ZVVZ USK Praha k dalšímu vítězství v Evropské lize.

Tým CCC Polkowice se ve skupině A dělí o třetí a čtvrté místo s francouzským Bourges Basket. Oba týmy mají na svém kontě čtyři vítězství a dvě porážky. CCC Polkowice prohrály v prvním kole právě s francouzským týmem 56:73 a ve druhém kole podlehly neporaženému UMMC Jekatěrinburgu 54:69.

Nejlepší střelkyní CCC Polkowic je Tiffany Hayes, který ke svým 12,2 bodům přidává ještě 4,3 doskoků a 2,3 asistencí. Nejvytíženější hráčkou je Temi Fagbenle, která na hřišti v průměru stráví 30 minut, a průměr na utkání má 11 bodů, 5,7 doskoků a 1 asistenci. Další hráčky, které nastupují v dresu CCC Polkowice je například Jasmine Thomas, nebo Styliani Kaltsidou.

Utkání se odehraje ve středu, 19. 12. 2018, ve SH Královka od 19 hodin. Přijďte ve středu na Královku a podpořte holky k úspěšnému zakončení roku 2018.

Zítřejší euroligový zápas bude opět ve znamení podpory Dětského centra v Krči. S nadací KOŠE PROTI DROGÁM každý rok sbíráme vlhčené ubrousky. Prosíme, zdali byste na utkání donesli jeden nebo více balíčků, které potom předáme Dětskému centru v Krči. Děkujeme.