První domácí euroligový zápas

5.11.2018
Hráčky ZVVZ USK Praha se v letošní euroligové sezóně představí poprvé na domácí palubovce ve středu, 7. 11. 2018 od 19 hodin ve SH Královka, proti dosud neporaženému francouzskému celku Bourges Basket.

Hráčky ZVVZ USK Praha vstoupily do letošní euroligové sezóny na výbornou. Z prvních dvou venkovních utkání proti Nadezhdě Orenburg a Famila Schio přivezly velmi cenná vítězství. Ve skupině A je tak tým ZVVZ USK Praha po prvních dvou kolech, jeden ze tří dosud neporažených týmů. Jedním z nich jsou loňské euroligové vítězky z UMMC Ekaterinburgu, a druhým neporaženým celkem je právě středeční soupeř Pražanek, Bourges Basket.

Hráčky Basket Bourges si v prvním kole poradily s CCC Polkowice, které porazily 73:56. Ve druhém utkání proti Nadezhdě Orenburg zvítězily také zcela jednoznačně 74:59. Nejlepší střelkyní týmu je s bodovým průměrem 18,5 bodů na utkání Marine Johannés, ke kterým přidává ještě 4 doskoky a 3 asistence. Další dvě dvouciferné střelkyně jsou Nayo Raincock-Ekunwe s 11,5 body a s 10 body Alexia Chartereau.

Hráčky ZVVZ USK Praha tak čeká ve středu těžký soupeř. Utkání odehrají na domácí palubovce a my věříme, že si první domácí euroligové utkání nenecháte ujít, a vytvoříte holkám bouřlivou atmosféru.

Ve středu, 7. 11. 2018 od 19 hodin ve SH Královka. Těšíme se na Vás