Dvě domácí vítězství U15

9.4.2018
V předposledním dvoukole U15 porážíme týmy z Moravy - Havířov i OSK Olomouc. V obou utkání jednoznačné vítězství.

V sobotu 7.4. jsme v ranních hodinách nastoupili v odvetě proti Havířovu, na půdě havířovských jsme jen těžko urvali vítězství o 3 body. Havířov přijel jen s 8 hráčkami, nás bylo dvanáct a tak úkol byl jasný, snažit se stále udržovat rychlé tempo hry a agresivní obranu. Začátek utkání byl vyrovnaný, ve 3 minutě se nám podařilo střídaní a dvě hráčky Váchová a Nekolná přinesly do hry oživení a náš herní projev se zlepšil a následující 5 minutový úsek jsme vyhrály 15:0. Od té chvíle jsme byly až po zbytek utkání lepším týmem, soupeřkám se sice občas nás podařilo chytit na "hruškách" a chytrými přehozeními dali i jednoduché body, ale jinak se v postupném útoku nedokázaly proti naši soustředěné obraně prosadit. Kaňkou na utkání bylo zranění Julči Nekolné v úvodu 2.čtvrtiny.

Body: Žílová 15, Váchová , Špelinová a Kapková 14, Votrubová 13, Hranáčová 6, Nekolná a Mynářová 4, Kačírková a Heřmanová 2.

 

V neděli jsme nastoupili na domácím hřišti proti OSK Olomouc. Soupeřek přijelo jen 7 a celý průběh utkání byl jednoznačně v naší režii.

Body: Žílová 15 ( 3 trojky), Kapková 14, Váchová 10, Votrubová 9, Maršíková 5, Heřmanová a Černá 4, Mynářová 3, Kačírková a Hranáčová 2