Z Plzně a Klatov vezeme porážky

3.12.2017
První prosincový víkend jsme odehrály dvě utkání DL U17 v Plzni a Klatovech. V sobotu nás bylo hrát devět v neděli jsem utkání odehrály s osmi hráčkami.

V sobotu s vedoucm týmem v tabulce proti Plzni jsme dokázaly držet krok 3.ctvrtiny utkání. Soupeřky nás přehrávaly hlavně rychlými protiútoky, ze kterých těžiliy, když jsme se snažily "mnohdy nesmyslně" o zdvojení. Přesto vzhledem ke kvalitě soupeře, se naše hráčky vyhecovaly a snažily se prodat to co umí. Otrkávat se začíná Míša Maršíková a Laura Siebenstichová a z jejich herního projevu, lze vyčíst větší sebedůvěra a i hráčská "drzost". V druhé půli se začala prosazovat Sára Špelinová a konečně se také začalo střelecky dařit Barče Novákové.

Něděle proti Klatovům byla dost podobná co se týká nasazení, bylo citelné, že je nás jen osm, a tak nám trošku docházely síly. Přesto opět pochvala, všem hráčkám, které do utkání nastoupily-Výborně opět zahrála Sára Špelinová (21 bodů), Míša Maršíková (9 bodů) a velké zlepšení ukázala i Kačka Mynářová.