Dvě výhry U15

26.11.2017
Na domácí palubovce U15 odehrály odvety proti Mladé Boleslavi a proti Jičínu. Obě utkání holky jednoznačně vyhrály, v sobotu dokonce 80ti bodovým rozdílem.

Proti soupeřkám z Mladé Boleslavi jsme si zahráli v tréninkovém tempu, vyzkoušeli jsme si nové prvky v obraně a do hry se dostaly všechny hráčky. Šest hráček se v listině střelců dostalo na dvouciferné číslo.

V neděli nás čekal čtvrtý tým v tabulce , hráčky z Jičína. Na začátku nás soupeřky překvapily zónovou obranou, která nám z počátku dělala trošku potíže, po několika minutách jsme již dokázaly na obranu reagovat a soupeřky přešly do osobky, proti které se nám hraje lépe. Nám se dařilo hráčky zdvojovat a nutit k špatným přihrávkám, které jsme vychytávaly a snažily se o přechod do rychlého protiútoku. V utoku jsme  hráli jednouše, ale měly  jsme potíže  s proměňováním střel z pod koše. I přes tyto nedostatky, jde na holkách vidět herní zlepšení a  v obraně začíname fungovat týmově

V sobotu i v něděli výborně zahrála Barča Váchová s Maruškou Žílovou a své kvality přehled v útoku i výbornou obranu ukázala Hanka Kačírková, která v nedělnim utkání výborně zastoupila na rozhrávce zraněnou Kačku Votrubovou.