Čeká nás opět ŽBL

27.2.2017
Basketbalistky ZVVZ USK Praha mají za sebou volný víkend díky Nilfisk Final 4, které se konalo od neděle do pondělí ve sportovní hale Rosnička. Letošní pohár vyhrál domácí Handicap Brno, který zvítězil nad KP Brno. Tam mají hráčky USK zítra namířeno.

A jak hráčky strávily volný víkend? Zúčastnily se basketbalového plesu. 2.ročník plesu se uskutečnil v sobotu 25. 2. v Kongresovém centru Masarykovy koleje. Na fotky z akce se můžete podívat v níže přiložené galerii.

Ale po volném víkendu tým čeká opět česká liga. Která se blíží ke konci základní části. Pražanky mají plný počet bodů, kdy z 20 utkání zvítězily vždy. Ve středu 1. 3. je čeká dohrávka 14. kola právě na půdě finalisty Nilfisk Final 4. KP Brno je prozatím na 4.místě tabulky ŽBL. Utkání můžete sledovat prostřednictvím internetové televize TVcom.cz.

Předposlední utkání základní části je pro hráčky prověrkou před blížícím se čtvrtfinále play off EuroLeague Women. Na programu týmu je také páteční utkání proti BLK Slavia Praha, POZOR, hraje se doma na Královce od 18.00. Po pátečním utkání odcestují hráčky v neděli do ruského Orenburgu.