Dvojutkání s Aritmou Praha

27.2.2017
Tento víkend jsme odehráli dvojičku s týmem Aritma Praha. Na domácí palubovce jsme soupeře dokázali porazit, ale v druhém utkání na půdě soupeře, jsme bohužel utrpěli první porážku v této části soutěže.

25.2.2017             USK Praha vs. Aritma Praha       67:60

"Vstup do utkání se nám velmi povedl. Podařilo se nám vybudovat mírný náskok, o který jsme ale do konce prvního poločasu přišli. Ve třetí čtvrtině jsme zrychlili přechod do útoku a tím se nám podařilo dát pár jednoduchých košů a soupeři jsme opět odskočili. V závěru utkání soupeř mohutně dotahoval, ale my už jsme si vítězství nenechali vzít."

 

Střelkyně: Kapková 19, Nekolná 14, Maršíková 10, Durdová 6, Čechová 6, Siebenstichová 5, Heřmanová 3, Balážová 2, Hranáčová 2

 

26.2.2017                   Aritma Praha vs. USK Praha               63:60

"Začátek utkání naše hráčky nezastihl v optimální formě. Ve všech činnostech byly o krok, někdy i o dva, pozadu. A tak Aritma zaslouženě první čtvrtinu vyhrála o 9 bodů. Od druhé čtvrtiny se výkon našeho družstva výrazně zlepšil. Ve všech činnostech se vyrovnal soupři a po zbytek utkání předváděly obě strany velice pěkný a bojovný basketbal. Bohužel nás ospalá první čtvrtina stála vítězství."

 

Střelkyně: Špelinová 19, Durdová 12, Siebenstichová 10, Nekolná 10, Kačírková 6, Zachová 2, Kučerová 1