Výjezd U15 na Moravu byl úspěšný

6.2.2017
O víkendu 4.-5.2.2016 odjely starší žákyně odehrát svá utkání na Severní Moravu. Obě utkání jak v Havířově, tak v Ostravě vyhrály. Utkání v Ostravě patřilo po novém roce k těm nejvyrovnanějším, a vyhrát na soupeřově palubovce nás stálo hodně sil.

BK Havířov - USK Praha

57:92

Proti mladému a houževnatému týmu jsme měly problémy jen v úvodu utkání. Do utkání se zapojilo všech 12 hráček, a všechny se zapsaly do tabulky střelců.

Body: Zeithammerová 23, Drbohlavová 22, Samouk 12, Petráňová 8,Votrubová 6, Gurtlerová, Sklenaříková a Odvárková 4, Vaňková, Blažková, Kubátová a Šeplinová 2

 

SBŠ Ostrava - USK Praha

48:58

Do utkání jsme vstoupily velmi ospale a většina hráček se probudila až v prlběhu hry. Soupeřky na nás nastoupily s velmi tvrdou, odstupovanou obranou, náš útok byl statický a tězko jsme se v utoku prosazovaly. Vždy když jsme si udělaly náskok tak jsme na chvíli v obraně polevily a soupeřky nás hned vytrestaly jednoduchými koši z RP. Velmi dobře zahrála Kačka Votrubová, tradičně svou práci pod koši si odvedla Ája Drbohlavová, a velmi velmi bita soupeřem byla Kačka Zeithammerová. Opět se podařilo pustit do hry všech 12 hráček, i když tentokrát minutáž některé dostaly malou. Myslím že na výkonu se hodně podepsalo cestovnání vlakem, s pravděpodobně nedostatek spánku a s tím spojené brzké vstávání.

Body: Zeithammerová 13, Drbohlavová 12,Votrubová a Špelinová 8, Samouk 7, Gurlterová 6, Vaňková, Petráňová a Blažková 2