Na Královce o postup do Final-4. Buďte u toho

4.3.2015
Euroligové play-off basketbalistky ZVVZ USK Praha rozehrály parádně - do čtvrtfinálové série se Salamankou, hrané na dvě vítězná utkání, vstoupily cennou dvoubodovou výhrou ve Španělsku. Teď je před nimi druhý, možná ještě náročnější krok - potvrdit úvodní úspěch i v domácím prostředí. Pokud se to podaří, přepíší klubovou historii...

Nejprve se ještě krátce vraťme k Zápasu 1.

Jak jej hodnotila koučka Natália Hejková? "Před utkáním jsme hráčkám řekli, že klíčové budou tři faktory: lépe doskakovat, méně ztrácet míče a zastavit soupeřovy rychlé protiútoky. Tyto tři cíle se nám podařilo splnit." Zkušená trenérka však ihned dodala: "Stále jsme udělali jen první krok, teď chceme vyhrát ve druhém utkání."

Jedna z klíčových postav našeho týmu, rozehrávačka Laia Palau, zhodnotila úterní drama takto: "Nehráli jsme náš nejlepší basketbal, ale hráli jsme srdcem. Jsem velmi hrdá na náš tým, protože dobře vím, jak těžko se v Salamance hraje."

Úterý, to už je dávná minulost. Nyní celý tým, klub i jeho fanoušci upínají svou pozornost k pátku 6. března.

Právě to je den, kdy ZVVZ USK Praha může vůbec poprvé proklouznout mezi elitní čtyři týmy Evropské ligy. Bitva číslo 2 se Salamankou bude ve Sportovní hale Královka rozehrána v 18 hodin. Celý tým věří, že ho požene zaplněná hala. Pokladny se otevřou hodinu před začátkem utkání.

Přijďte si užít jedinečnou euroligovou atmosféru a podpořit ZVVZ USK Praha v cestě za druhým bodem!!

Přidejte se na Facebookové události: https://www.facebook.com/events/1061834540500081/