Eva Vítečková je Basketbalistkou sezony

1.8.2014
Další velký individuální úspěch si dnes večer připsala Eva Vítečková. Dlouholetá česká reprezentantka a jedna z klíčových hráček ZVVZ USK Praha byla na slavnostním galavečeru v Mariánských Lázních vyhlášena Basketbalistkou sezony 2013/2014 v České republice.

Eva Vítečková ovládla tradiční anketu již popáté v řadě!!!

Nebyla však jedinou hráčkou našeho klubu, která převzala individuální ocenění. Na druhém místě skončila pivotka Alena Hanušová, která v létě přestoupila do ZVVZ USK z brněnského IMOSu, v kategorii Nejmladší mladá hráčka skončila na prvním místě Tereza Vyoralová, jež přišla z VŠ Praha.

"Tato obhajoba byla asi nejtěžší z dosavadních výher v této anketě, protože jsem vynechala reprezentační sezonu. A dřív jsem to vyhrála právě hlavně kvůli reprezentaci. O to víc si toho vážím," řekla Eva Vítečková agentuře ČTK. "Ale myslím, že hodně brzy už mě někdo vystřídá. Mládí se mi lepí na paty," dodala.

Mužskou část ankety, v níž hlasovali trenéři, hráči, vedení ČBF a novináři, ovládl rozehrávač Tomáš Satoranský, nejmladším mladým hráčem se stal Martin Peterka z BK JIP Pardubice.