V širší nominaci reprezentace je osm hráček ZVVZ USK

30.5.2014
Šest hráček z loňského kádru ZVVZ USK Praha, který se premiérově probojoval do Final-8 Evropské ligy a v Ženské basketbalové lize obhájil mistrovský titul, a také dvě nové posily našeho týmu zařadil trenér Lubor Blažek do širší nominace národního týmu České republiky pro MS v Turecku.

Reprezentační kouč zařadil do svého týmu Kateřinu Elhotovou, Evu Vítečkovou, Ilonu Burgrovou, Michaelu Stejskalovou, Lenku Bartákovou, Janu Veselou, Alenu Hanušovou a Terezu Vyoralovou. Společná příprava bude zahájena na začátku června, kdy je na programu tradiční rekondiční soustředění v Lázních Bělohrad. Sledujte web ZVVZ USK Praha, budeme vám přinášet aktuální informace z reprezentačních akcí.

Širší nominaci A - týmu na MS v Turecku oznámil trenér Lubor Blažek ve čtvrtek odpoledne.
 
Rozehrávačky:
Kateřina Bartoňová (Piešťanské Čajky), Lenka Bartáková (ZVVZ USK Praha), Kateřina Sedláková (Valosun Brno).
 
Křídla:
Eva Vitečková, Kateřina Elhotová, Michaela Stejskalová, Jana Veselá, Tereza Vyoralová (všechny ZVVZ USK Praha), Romana Hejdová (Angers), Beáta Adamcová (Valosun Brno), Kateřina Hindráková (Trutnov), Monika Satoranská (Slovanka).
 
Pivotky:
Ilona Burgrová, Alena Hanušová (obě ZVVZ USK Praha), Tereza Pecková,  Alena Hanušová (IMOS Brno), Petra Kulichová (Besiktas Istanbul), Klára Pochobradská (Hr. Králové).