O třetí bod budeme hrát v pátek večer na Folimance

1.5.2014
Za příznivého stavu 2 - 0 na zápasy pro náš tým se finálová série play-off Ženské basketbalové ligy znovu vrací do hlavního města. Co to znamená? V případě, že uspějeme a porazíme IMOS Brno i potřetí, obhájíme mistrovský titul! Přijďte fandit na Folimanku a podpořte hráčky ZVVZ USK Praha na jejich cestě za třetím finálovým bodem.

3. ZÁPAS FINÁLE ŽBL:

ZVVZ USK Praha vs. BK IMOS Brno
(pátek 2. 5. v 19 hodin, SH Folimanka)

Zápas 1 jsme ovládli naprosto jasně o 33 bodů.

Zápas 2 byl vyrovnanější - na Moravě jsme definitivně pojistili naši dvanáctibodovou výhru v poslední čtvrtině.

Ačkoliv se trenérka Natália Hejková v dosavadním průběhu finále musela obejít bez trojice českých reprezentantek Evy Vítečkové, Ilony Burgrové a Jany Veselé, vedeme 2 - 0 a kráčíme za obhajobou mistrovského titulu. A ačkoliv se říká, že poslední krok bývá nejtěžší, hráčky jsou odhodlány ho udělat v domácím prostředí a zakončit sezonu v Ženské basketbalové lize bez jediné porážky.

IMOS táhne ve finále slovenská podkošová hráčka Anna Jurčenková. V prvních dvou zápasech zapsala celkem 27 bodů, 13 doskoků a 9 získaných faulů, v průměru tráví na palubovce 39 minut!!! V utkání číslo 2 byla top skórerkou svého týmu Ashley Key s 15 body, k nimž přidala 8 získaných faulů a 7 (!) získaných míčů.

"Myslíme jenom na to, že musíme vyhrát, a vyhrajeme jen tehdy, když budeme hrát týmovou hru - jak v útoku, tak v obraně," říkala po brněnském Utkání 2 Kateřina Elhotová do kamery České televize.
A proto PŘIJĎTE V PÁTEK VEČER FANDIT NA FOLIMANKU!!!