23.8.2016

Od 14.8. začala příprava žákyním USK Praha. Oba týmy U14 a U15 zahájily přípravu v Dobřichovicích.  Soustředění absolovovalo celkem 26 děvčat, přípravu U14 vedl Martin Bambas (nový trenér týmu) přípravu U15 vedla Ivana Hradilová a o mimobasketbalové aktivity a zdravotní péči se postarala Kristýna Matějíčková.

Na závěr soustředění jsme nechaly holky vyhodnotit soustředění a postřehy některých zveřejňujeme.

14. 8. začalo soustředění holek z USK Praha. Já jsem byla jedna z nich. Byly jsme zvědavé na nového trenéra. První trénink jsme měly v neděli odpoledne. Představily jsme se a pan trenér Martin se snažil si nás zapamatovat. Zdál se nám celkem fajn a tak to taky dopadlo. V pondělí jsem si blokla krk, takže jsme se moc neseznámili. Doufám, že se sezóna povede.

- Hanka K.

 

Od 14. – 19. 8. se hráčky USK Praha zúčastnily letního basketbalového soustředění. Byly zde dvě věkové kategorie – U14 a U15. Pečlivě trénovaly na novou sezónu, dokonce jim sebrali i telefony – aby se nemohly rozrušovat od sportu. Hráčky trénovaly většinou 3x denně, dvakrát byly v bazénu a sauně. My jsme vše bedlivě sledovali a doufáme, že vše co se naučily, použijí v jistě úspěšné sezóně.

- Agáta

 

Toto soustředění trvalo 6 dnů. Byly tu společně dva týmy ze stejného klubu. Tréningy byly velmi náročné, protože byly třikrát denně. Mimo tréningy tu byly i odpočinkové aktivity. Ty pomáhaly k zacelení týmu. Všechny dívky si to užil a zažily plno nových společných zážitků.

- Stela

 

Od 14. do 19. 8. 2016 se konalo basketbalové soustředění týmu USK Praha. Toto soustředění bych zhodnotila velmi pozitivně. Tým totiž začal komunikovat. Získání nových přátel se stalo samozřejmostí, týmový kolektiv se zlepšil a zlepšení ve hře je velmi dobré. Velice bych chtěla poděkovat za skvěle prožitý týden.

- Babet

 

První noc nemohla jedna účastnice spát. Měla totiž zraněné palce na nohou. Proto s ní byla vzhůru i jedna spoluhráčka z pokoje. Tato účastnice donutila svou spolubydlící dojít za zdravotnicí, která jí dala prášek a mast, po které se to mělo zlepšit. Když zdravotnice odešla, účastnice nemohla vylézt na palandu. Tak spolu sundaly matraci z palandy a spala na zemi.

- Míša

 

Večerka byla 22:30 a v ten čas to všechno začlo. Byla holčina, která měla modré, nechutné a oteklé palce. Ta noc byla její nejhorší. Nemohla spát, protože jí to tak nebolelo, jen když měla nohy nahoře. A bylo to čím dál horší a horší. Už bylo 0:30 a už to bylo tak hrozný, že musela jít se spolubydlící do koupelny, aby si ty palce zchladila. A nakonec to bylo tak hrozné, že jsme musely zavolat pomoc. A pak přišel zachránce paralen a ten vše zachránil a uspal jí.

- Bára K.

 

Soustředění začalo 14. 8. 2016 a skončilo 19. 8. 2016. Odehrávalo se v Dobřichovicích pod paní trenérkou Ivanou Hradilovou. Letošní soustředění bylo moc fajn. Tréninky jsme měli denně včetně ranního, který byl střelecký. Ve volnu jsme měli aktivity. Soustředění bylo hodně dobré, škoda, že končí. Těším se na příští rok!

- Léňa

 

Naší drazí čtenáři, ve dnech 14. – 19. 8. se událo úplně „supr čupr“ soustředění týmu USK. Děvčata měla tréninky 3x denně a první 2 dny byly na pokraji smrti, jejíž příčinou byly namožené svaly. Hororová část přišla tehdy, když se dozvěděly, že přijdou o své mobily a budou je mít u sebe jen na 3 hodiny. Užily si zde spoustu zábavy a hodně se zlepšily.

- Sára

 

Soustředění začalo 14. 8. – 19. 8. v Dobřichovicích. Z prvního tréninku se většina bála, že bude namáhavý. Ale myslím si, že to nebylo tak hrozné. V Dobřichovicích jsme měli možnost navštívit 2x bazén a 1x saunu. Blízko areálu, kde jsme měli k dispozici ubytování, stravu, halu a venkovní prostory byl malý obchůdek Coop. Do Coopu jsme mohly chodit každý den v našem volnu. Soustředění se mi líbilo a klidně bych tu byla ještě déle.

- Adéla V.

 

Letošní soustředění bylo skvělý. Zážitky, hlášky a vzpomínky nám zůstanou asi navždy. Jsem ráda, že máme sehraný tým a dobrý kolektiv. Každým rokem, co jsme spolu, se víc a víc poznáváme a víme o sobě víc a víc věcí. Podle mého názoru se známe moc dobře, ale zjistila jsem spoustu nových věcí o ostatních. Už teď se moc těším na další zážitky.

- Týna

 

Hned ten den, co jsme přijeli, jsme měli trénink, který byl asi nejjednodušší z celého týdne. K večeři jsme měli něco zapejkanýho. Druhý i třetí den jsem normálně trénovala, ale ty další dny to nešlo, protože jsem zjistila, že mám malé boty. Dál už jsem netrénovala, ale jen koukala. Když jsem netrénovala, tak jsem se nudila, ale jinak jsem si to užila.

- Verča

 

Příjezd byl příjemný. Na pokojích jsme mohly být, jak chceme, což bylo dobrý. Jídlo mi chutnalo, ale ostatní říkaly, že dobrý není. První trénink byl podle skoro všech nejtěžší. Všechny bolely třetí den nohy a dá se říct celý tělo. Dohromady jsme odehrály asi 17 tréninků. V posledních dvouch dnech skoro nikdo nezahrál 100% na tréninku. Celkový hodnocení za tohle soustředění je perfektní. Pro mě je tohle 3. soustředění a zatím nejlepší.

- Anička M.

 

Soustředění 2016 bylo super. Ať už tréninky či aktivity pro mě byly zábavnější než minulý rok. Sice jsem byla hodně unavená a ze začátku mě i všechno bolelo, ale každé volno nebo aktivity jsme si s holkama užily. Máme plno nových zážitků jak mimo basket, tak i na tréninku. Myslím, že jsme se i zlepšily. I když mě to tu bavilo, tak se těším domů a doufám, že jsme připravený na sezónu.

- Naty

 

Soustředění USK začalo 14. 8. 2016, kde se holky U14 a U15 sešly v Dobřichovicích, aby potrénovaly na novou sezónu. Noci měly velmi zajímavé. Přes den měly 3 tréninky, kde se snažily a soustředily. Soustředění se obešlo skoro bez zranní až na pár jedinců. Holky si zlepšily kolektiv a přátelství. Končily 19. 8. 2016, kdy si pro ně přijeli rodiče.

- Adéla T.

Soustředění bylo rozděleno do 3/4 tréninků. Jeden trénink byl občas před snídaní. Byl střelecký. Po snídani 1,5 hodiny v hale a půl hodiny venku. Po obědě byl polední klid a potom následoval odpolední trénink. Po večeři další trénink hodinu. Potom večerka a všichni samozřejmě spali.

- Andrea

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

pondělí
Petřiny 18:00-19:30
úterý
Petřiny 16:30-18:00
čtvrtek
Petřiny 18:00-19:30
pátek
Petřiny 17:00-18:30
pátek
Královka 19:00-20:30

Trenéři

Jiří Pastýřík
Lucie Pastýříková