Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Povánoční probuzení

8.1.2024 | U14

Hned první lednový víkend přinesl pro kat. U14 první zápasy druhé části soutěže. Bohužel se nám těsně nepodařilo postoupit do nadstavbové extraligy a tak budeme bojovat o co nejlepší výsledek v lize. 

     Na první utkání jsme vyrazili s děvčaty do Kladna. Utkání to nebylo vůbec jednoduché - sobotní sraz v 7.30 a začátek utkání v 8.30 pro nás vůbec není ideální. A to se bohužel propsalo i do našeho výkonu. Od samého začátku jsme tahali za kratší konec a ani jednou jsme se nedostali do vedení. Neproměněné jednoduché nájezdy, zahozené střely i TH nás stále srážely a v kombinaci s velmi vlažnou obranou je výsledek 88:63 ještě milosrdný. 

     Neděle byla naštěstí úplným opakem našeho sobotního výkonu. Od počátku jsme se dokázali koncentrovat na obranu, mnohokrát se nám podařilo vyvinout tak velký tlak v obraně, že se soupeřkám vůbec nepodařilo vyhodit po koši či z autu. Do 1Q jsme nastoupili v mladší sestavě než tradičně a tento tah přinesl ovoce. Holky neskutečně dřely v obraně a i přes (opět!!) Obrovské množství nedaných jednoduchých nájezdů jsme tuto část bojovali a vydřeli těsně 12:11.

     Do 2Q nastoupili ostatní hráčky se stejným zápalem a chutí pokračovat v nastaveném tempu. Díky naší koncentraci v obraně a zlepšenému výkonu v útoku jsme do poločasu dokázali zvětšit náš náskok na 7 bodů. (27:34)

     Naštěstí jsme tentokrát dokázali udržet koncentraci  ve 3Q a stálým tlakem v obraně a rychlou hrou dopředu jsme navyšovali náskok, který se nám podařilo udržet a nedělní utkání vyhrát. (55:69) 

     Tento víkend  se nám opět podařilo dostat do rotace všechny hráčky a během víkendu se do bodových statistik poprvé zapsaly i méně hrající hráčky. Po sobotním tragickém propadu naší hry si za nedělní utkání všechny holky zaslouží obrovskou pochvalu a věřím, že jsme zpět získali chuť na sobě i dál pracovat a zlepšovat se. 

6.10.2024 | U14

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 | U14

První zápasy U14

2.9.2024 | U14

Soustředění a přípravný turnaj