Používáme cookies

Tyto webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookies. Některé z nich jsou k fungování stránky nezbytné, ale o některých můžete rozhodnout sami.

Prodloužený hrací víkend U14

20.11.2023 | U14

17.11. odstartoval další prodloužený víkend, který pro kat. U14 rozhodně nebyl odpočinkový. Hned v pátek nás čekala odveta s týmem BA Sparta.

Do zápasu jsme vstoupili s chutí po výhře a ani na chviličku jsme nepřipustili jiný scénář. Velmi dobrou obranou po celém hřišti jsme neustále na soupeřky tlačili, nutili je k těžkým přihrávkám a nedarovali jim jediný snadný koš. Díky maximální koncentraci v obraně a velmi dobrému výkonu v útoku byl celý zápas poměrně jednoznačný a zaslouženě jsme si připsali cenné a důležité vítězství. Během tohoto utkání se do zápisu střelců zapsaly všechny hráčky, které byly v sestavě a nastoupily na hřiště. Některé si dokonce zapsaly úplně první body sezony.

(25:11, 45:21, 66:37, 84:43)

V sobotu odpoledne jsme na Královce přivítali silný tým z Hradce Králové. Jde o nepříjemného soupeře, který je velmi dobře připraven fyzicky, hraje agresivní a rychlý basketbal. Naším cílem bylo udržet si dobrý a precizní styl obrany, nenechat se zaskočit a zastrašit v útoku nacvičenou presingovou obranou, která nám dělala obrovské problémy v HK. Úkoly to nebyly vůbec lehké, ale holky se rozhodně nemají zač stydět. Podařilo se nám uhrát lepší výsledek než při venkovním utkání. Utržili jsme méně bodů než v Hradci, vždy se nám podařilo dobře vyhodit z autu či po koši a velmi statečně jsme se prali i v útoku. (9:22, 21:45, 36:74, 45:97)

Nedělní zápas už byl zápasem za odměnu. V tomto utkání opět nastoupily všechny hráčky ze sestavy, všechny si zapsaly alespoň jeden koš a dokonce mohla nastoupit i hráčka, která dlouhodobě bojuje s následky zranění, poctivě trénuje co může a neustále se snaží dostat do plné kondice. Radost lavičky z každého koše hráček, které hrají méně, mi dělala opravdovou radost. (14:6, 41:12, 53:20, 73:26)

Naše hráčky si za odvedenou práci během celého hracího víkendu zaslouží obrovský respekt. Jejich poctivá práce na trénincích se začíná víc a víc propisovat do jednotlivých utkání a to nám trenérům dělá vždy obrovskou radost. Doufám, že nás tyto výkony nabijí chutí k tvrdé práci co je ještě stále před námi.

6.10.2024 | U14

Litoměřice a Slaný

22.9.2024 | U14

První zápasy U14

2.9.2024 | U14

Soustředění a přípravný turnaj