21.1.2024

V sobotu jsme doma hostili dva nejsilnější soupeře této kategorie, a to Slovanku a HB Basket. Tyto zápasy jsme odehrály na domácí palubce v hale B, kde ještě holky netrénují a samozřejmě ani nehrají. Byly jsme za tuto možnost velmi rády. Holky byly na tyto soupeřky připraveny, věděly, co je čeká. Bohužel u obou zápasů nám nevyšel první poločas, obrana nebyla důsledná, dávaly jsme soupeřkám hodně prostoru, v útoku jsme byli bojácné. Holky dostaly pochvalu za odvedenou práci v druhém poločase, takže do dalších bojů s tímto soupeřem budou připraveny bojovat hned od začátku, uvidíme, jak nám toto vyjde.

USK 54: Slovanka 59

USK 44: HB Basket 49

V neděli nás v prvním zápase čekal lehčí soupeř pro nás a to Studánka Pardubice, které jsme s radostí přehrály, i když samozřejmě chyby v obraně byly velké a občas nepochopitelné, jakoby někdy holky vůbec neslyšely, co jim říkáme. 

Druhý zápas nás čekala Basketbalová škola Tygři Praha, jejich hra je velmi tvrdá, a vždy záleží na rozhodčích, jaký metr určí. Ze začátku byla obrana někdy až likvidní, naštěstí pak slečny rozhodčí začaly trochu více tyto zákroky pískat a naše holky si pomalu zvykly. I tento zápas pro nás skončil vítězně.

Pokud zhodnotíme celý víkend, tak musíme uznat, že se nám povedly i krásné spolupráce, máme radost, že se holky začínají i vidět, nebojí se dát přihrávku, nedriblují jen s hlavou upřenou do země. Jen tyto těžší zápasy nám ukážou, na co se zaměřit na tréninku.

Velmi děkujeme rodičům za nedělní zápasovou podporu, vážíme si toho.

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

pondělí
Modřany 18:00-19:30
středa
Modřany 16:00-17:30
pátek
Modřany 17:00-18:30

Trenéři

Barbora Schambergerová
Lucie Luxová