20.11.2023

Sobota 18.11.2023

Tento den nás čekali 2 nejsilnější soupeři této kategorie. Bohužel los nám moc nepřál a odehrály jsme utkání hned po sobě a to se nám stalo osudným, i když to samozřejmě na tento fakt nemůžeme svádět.

První zápas jsme odehrály s týmem Slovanka. Celé utkání bylo velmi vyrovnané, vedení se přelévalo na obě strany. Holky jednoznačně musíme pochválit za bojovnost, obětavost a za nebojácnost. Množství vystřelených trestných hodů ukazuje o tvrdosti tohoto zápasu.

Výhra 54:45

Druhý zápas jsme odehrály s prvním týmen z tabulky, s družstvem HB.

Na tento zápas bychom chtěly nejlépe co nejrychleji zapomenout. Bohužel se u většiny hráček vytratila bojovnost, většinu jsme byly všude o krok později. Ale i tento zápas byl samozřejmě pro nás přínosem, soupeř nám ukázal, co znamená v praxi roztáhnout hru a napadání hráčky s míčem. Holky odcházely domů unaveny s úkolem si odpočinout a pořádně se vyspat na další hrací den.

Prohra 29:51

V neděli jsme nastoupily na zápasy v trochu neobvyklou nedělní dobu, a to odpoledne, ale holkám to nevadilo. První zápas jsme zahájily se soupeřkami z Pardubic. Kromě jedné hráčky se všechny holky zapsaly na střeleckou listinu, ale nás, trenérky hlavně těšilo, že si holky dokázaly krásně půjčit balon, povedlo se nám pár hezkých kombinací.

Výhra 94:24

Poslední zápas byl opět vyrovnaný, našemi soupeřkami byly Tygřice. Úvod zápasu byl z naší strany trochu zakřiknutý, po cca minutě hry jsme prohrávaly o 7 bodů, ale po oddechovém čase se hra zlepšila. Bojovnost holek do poslední minuty nám zařídila výhru 55:48.

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

pondělí
Modřany 18:00-19:30
středa
Modřany 16:00-17:30
pátek
Modřany 17:00-18:30

Trenéři

Barbora Schambergerová
Lucie Luxová