20.8.2022
Po měsíci a půl prázdnin se holky z kategorie U12 znovu sešly, aby už tradičně zahájily novou sezónu soustředěním v Dobřichovicích.

Soustředění holky odstartovaly v neděli odpoledne lehčím tréninkem v hale, a následným tréninkem venku. Po večeři měly holky krátký odpočinek, po kterém se holky ještě vrátily na hodinový trénink do haly.

Pondělí a úterý měly holky v podstatě stejný program, dopoledne holky začínaly venkovními tréninky, ve kterých jsme se zaměřily na fyzickou a atletickou přípravu. Z venkovního tréninku jsme se přesunuly do haly, který byl zaměřený na basketbalovou průpravu. Po dopoledních trénincích se holky přesunuly na oběd, na který navazoval odpolední klid. Odpolední tréninky probíhali v podstatě stejně jako dopolední, pouze s tou změnou, že v pondělí měly holky místo tréninku hale, hodinu s fyzioterapeutkami. Pondělní večerní trénink byl zaměřený na hru. V úterý se holky místo večerního tréninku přesunuly v rámci relaxace do místního bazénu.

Na středu nám připadal třetí „kritický“ den, takže měly holky volnější den, zaměřený na odpočinek a hry. Dopoledne jsme se byly projít u Berounky, kde si holky nasbíraly kamínky, které si odpoledne nabarvili.

Ve čtvrtek už měly holky klasický program, který začaly venkovním tréninkem, po kterém následoval trénink v hale. Odpolední fázi začaly holky v hale, a pak se přesunuly na poslední venkovní trénink, který byl už lehčí, jelikož holky byly už poměrně unavené, a večer je čekal zápas se starší kategorií U13. Zápas holky naše holky krásně odmakaly, ale zápas s U13 nakonec prohrály především z důvodu našeho malého výškového průměru. Čtvrteční den holky zakončili noční bojovkou, kterou absolvovaly dohromady se stejně starými volejbalisty z Příbrami, kteří měli v Dobřichovicích také soustředění.

V pátek dopoledne holky absolvovaly poslední trénink v hale, po kterém došlo k vyhlášení jednotlivých soutěží, které holky v průběhu týdne absolvovali. Soustředění holky uzavřely pátečním obědem, po kterém si holky vyzvedly rodiče.

Soustředění holky zvládly skvěle a naštěstí bez závažnějších zranění.

Velké poděkování patří všem holkám i rodičům, kteří předvedli své dovednosti v pečení, čímž zařídili holkám luxusní druhé večeře.

S pozdravem trenéři U12

 

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

pondělí
Modřany 18:00-19:30
středa
Modřany 16:00-17:30
pátek
Modřany 17:00-18:30

Trenéři

Barbora Schambergerová
Lucie Luxová