3.7.2020
Shrnutí sezony 2019/2020

Utkání nadregionální ligy jsme zahájily ve skupině B, ve které jsme se postupně utkaly s dalšími sedmi soupeři. První utkání proběhlo na domácí palubovce 14. 9. s Českými Budějovicemi a skončilo naším výrazným vítězstvím (72:25), takže vstup se nám vydaři. Následně jsme ale nešťastně prohrály s Říčanami o 1 bod. Postupně jsme se utkaly s Příbramí, Benešovem, Táborem a Nuslemi. V této základní skupině jsme skončili třetí za Nuslemi a Benešovem s bilancí utkání 7 - 5.

V soutěži jsme pokračovaly ve skupině B1, přičemž jsme stihly odehrát osm utkání se sedmi vítězstvími a jednou porážkou. Poslední utkání předčasně ukončené sezony jsme odehrály 8. 3. na palubovce Příbrami, kde jsme o 5 bodů vyhrály.

Do této soutěže se průběžně více či méně zapojilo třicet našich hráček, nejvíce utkání odehrála Natálie Nyklová (všech 20), o utkání méně Kája Havlišová.

Po nucené domácí přípravě jsme se sešly ke společným tréninkům v hale 12. května, sezonu jsme uzavřely společným týdenním pobytem v kempu na Vysočině. Po prázdninách se sejdeme na tradičním soustředění v Dobřichovicích.

Těšíme se na další sezonu, budeme rádi za vaši podporu.

 

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

Trenéři