29.3.2020

Koronavirus zasáhl razantně do našeho sportovního dění .

Zajistit si plnohodnotné podmínky pro sportování je při aktuální epidemii koronaviru pro většinu sportovců problém, v našem klubu ale příprava funguje nadále, i když individuálně a v domácím prostředí.

Naši trenéři Bětka s Matějem a Raina vymýšlejí nejrůznější způsoby, aby holky nevyšly z formy. Některé hráčky cvičí doma, jiné využívají poměrně teplého počasí a vyráží běhat či posilovat ven, jezdí na kole. My trenéři jsme vzali situaci do svých rukou a začali kontrolovat holky on-line prostřednictvím WhatsApp.Tréninky nemusí trvat hodiny. Stačí vybrat jen správné cviky zaměřené na celé tělo. Nepotřebujete ani závaží. Dřep, klik a výpady se postarají o vše. Díky našim trenérům Matějovi a Bětce jsou hráčky průběžně zásobovány videem s dalšími a dalšími cviky pro udržení kondice. MOC DĚKUJEME za inspiraci, předlohy jsou výzvou, návodem i inspirací. Raina zase připravuje basketbalová cvičení pro zlepšení individuálních činností. Holky tréninky upravují především vzhledem k možnostem, někdo má k dispozici zahradu, basketbalový koš  či dokonce hřiště.

Přejeme všem mnoho zdraví, trpělivosti a hlavně výdrž v těchto náročných dnech, snad se již brzy všichni společně potkáme v tělocvičně, TĚŠÍME SE
USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

Trenéři