23.2.2020

Tento víkend se povedl

USK Praha "B" - BC Benešov  61:53

                      - Basket Říčany 55:54

I přes probíhající jarní prázdniny, kdy mnoho hráček trávilo volno především na horách, jsme se sešly v sestavě, která byla po oba dny vítězná.

V sobotu proti Benešovu jsme  za vítězstvím kráčely velmi pomalu a postupně, rozhodovala především poslední čtvrtina (17:13). Všechny čtvrtiny byly velmi těsné, ale konečný výsledek hrál v náš prospěch. Velkou pochvalu si zaslouží především předvedená hra Emilky Končelíkové, která výborně a neúnavně pracovala v obraně a měla několik velmi pěkných asistencí. Bodově se prosadila především Barča Paličková (14 b.) a Kája Havlišová (10 b.).

V neděli proti Říčanům jsme do utkání vstoupily dobře (I.čtvrtina 12:8), druhá část hry byla zcela vyrovnaná,  povedla se nám III.čtvrtina (17:11), ale poslední část hry nám všem prověřila "nervy"... V průběhu celého utkání jsme velmi bojovaly s naší obranou. Bránily jsme velmi špatně individuálně, o spolupráci se bohužel tentokrát nedalo mluvit, absolutně jsme "vyhořely" v obranném doskakování, kdy soupeřky získaly pod naším košem mnoho míčů a měly tak další šance pro získání bodů. Naštěstí jsme tyto nedostatky jako i v dřívějších utkáních dohnaly nesměrnou bojovností a touhou po vítězství, kdy jsme v samotném závěru utkání udržely vedení o 1 bod!

Celý tým bojoval, opět ale chválíme Emilku Končelíkovou za velké nasazení a práci v obraně (bohužel velmi osamoceně), velmi dobře zahrála v útoku i obraně Natálka Nyklová, bodově nás opět podržela Bára Paličková s 13 body.

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

Trenéři