12.9.2023
První víkend sezóny jsme se vydaly na výlet do Ostravy na Ostrava Cup. Byla to naše první společná cesta vlakem, pro holky to byl velký zážitek. Ještě větší zážitek to byl pro naše spolucestující. :D

První zápas jsme hrály proti týmu SBŠ Třinec, který známe už z NF z konce minulé sezóny. Do večerního zápasu (od 19h) nenastoupily hráčky obvyklé základní skupiny, Bára a Káča. Zápas byl přesto úspěšný, i když první čtvrtina tomu moc neodpovídala. 

SBŠ Třinec : USK 16:71

Zápas s Blanskem jsme také zvládly a vrátily jsme jim tak prohru s NF 2021 -4b i s úroky. Celý zápas jsme lehce vedly, ale zápas určitě nepatřil mezi ty jednoduché.

USK : Blansko 46:35

Se Sadskou jsme hrály poprvé, byl to dobrý a vyrovnaný zápas.

USK : Sadská 50:40

Poslední zápas jsme hrály s Ostravou, s tou jsme se také potkaly poprvé. Zápas byl tvdý, a my ho bohužel nezvládly. Jedním z důvodů byly nedané šoupáky a jasné koše, což nás trápilo celý turnaj. Bohužel v tomto posledním zápase se nám to stalo osudné.

SBŠ Ostrava : USK 43:39

I přes poslední zápas, vezeme domů zlaté medaile. Díky systému turnaje a počítání skóre můžeme do sbírky přidat další první místo.

 

Musím říct, že tento turnaj byl jeden z nejlepších z několika důvodů. Potkaly jsme se s týmy, které potkáme jen vyjímečně a navíc všechny zápasy vypadaly jako pěkný, koletivní a vyrovnaný basketbal. Což je pro mládež nejpřínosnější.

Moc děkujeme pořadatelům turnaje!! Ubytování, strava i celé řešení turnaje bylo na 1!! 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

nejsou žádné zápasy

Tabulka

není žádná tabulka

Tréninky

úterý
Modřany 16:00-17:30
středa
Modřany 17:30-19:00
pátek
Petřiny 15:30-17:00

Trenéři

Lucie Luxová
Alena Petlanová