24.2.2022
V sobotu jsme opět zavítali na palubovku Sokola Pražského, kde se odehrálo už druhé kolo turnaje pro naše nejmenší baskeťáky a baskeťačky. Našimi „soupeři“ tentokrát byly týmy z Nehvizd, Jičína a Brandýsa nad Labem a kromě zápasů jsme si všichni užili i spoustu her a soutěží.

Jelikož se většina našich nejmenších zúčastnila už i prvního kola na konci ledna, bylo ve druhém kole tohoto turnaje znát mnohem větší nadšení a také o poznání menší nervozita. V prvním kole jsme nastoupili k utkání 4 na 4 proti týmu z Jičína. V zápase jsme se snažili využít nových dovedností, na kterých jsme v uplynulých dnech pracovali, a to také přineslo své ovoce v podobě našeho celkově prvního vítězství J

 

Po prvním kole zápasů následovaly hry a soutěže mezi jednotlivými týmy a vítězné týmy vždy byly odměněny sladkou odměnou.

 

Po soutěžích následovalo finále a souboj o 3. místo. My jsme se ve finále utkali s týmem z Brandýsa nad Labem, ale i přes velkou bojovnost a dravost nakonec slavili vítězství naši soupeři. Všichni účastníci zaslouží obrovskou pochvalu za nasazení ve hře i v soutěžích. Máme před sebou ještě spoustu práce, ale u všech je vidět veliké zlepšení. Velmi děkujeme za skvělou organizaci Sokolu Pražskému, za úžasnou atmosféru všem fanouškům a už se těšíme na další kolo, které se uskuteční v průběhu dubna.

M+L

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Tréninky

pondělí
U Krčského lesa 15:00-16:00
pondělí
Modřany 15:30-16:30
středa
U Krčského lesa 15:00-16:00
středa
Ohradní 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 15:30-16:30
pátek
Ohradní 15:30-17:00

Trenéři

Gábina Sklenaříková
gsklenarikova@seznam.cz
Monika Hradilová
Lenka Hradilová
Vítek Sklenařík