23.3.2021
Blíží se konec března a my jsme stále bez tréninků. Nám trenérům se po dětech už hrozně stýská, ale jak tráví tento zvláštní čas naše nejmladší basketbalové naděje. Poprosili jsme děti, ať nám o sobě něco řeknou. Jak se celé ty týdny mají, zda jim je smutno po sportu atd. Dnes představujeme Sáru a Kačku.

Jmenuji se Sára  a je mi 10 let. Chodím na ZŠ Poláčková. K basketu mne přivedla moje starší sestra a rodiče. Hraji ho již druhým rokem. Basketbal  mi moc chybí, protože se nemůžu vidět se spoluhráčkami a nemůžu hrát zápasy. Chybí mi naše vzájemná podpora. Když nemůžu na tréninky, tak alespoň pracuji na driblinku, na šestkách, plním různé internetové sportovní výzvy. Doma si ráda zpívám, uklízím pokoj, chodím na procházky s pejskem Wynniem a rodinou. Můj velký vzor je moje rodina a moje sousedka Kateřina Elhotová! Až zase začneme chodit na tréninky, tak se těším na koš, na holky, na trenérky a nejvíc na zápasy. Trošku se mi zhoršil driblink, ale jinak dobrý.

Ahoj, jmenuji se Kateřina a je mi 10 let. Chodím ZŠ Ohradní na Praze 4. K basketbalu mne přivedl můj bratranec, celá moje rodina a hraji ho už dva roky. Už se mi moc stýská po holkách, po zápasech, to tom, že nemůžeme být spolu. Tak alespoň chodím s rodiči ven. Jezdím na kolobrndě a taky si beru míč a chodím si zadriblovat. Taky se učím. Doufám, že se brzy uvídíme!

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Tréninky

pondělí
U Krčského lesa 15:00-16:00
pondělí
Modřany 15:30-16:30
středa
U Krčského lesa 15:00-16:00
středa
Ohradní 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 15:30-16:30
pátek
Ohradní 15:30-17:00

Trenéři

Gábina Sklenaříková
gsklenarikova@seznam.cz
Monika Hradilová
Lenka Hradilová
Vítek Sklenařík