7.1.2020
V Krči jsme nový rok začali velice netradičním tréninkem. Spojila se mladší skupina se starší. Spojení mělo i svůj důvod, trenérka Kačka L. odjela v odpoledních hodinách na seminář k Děčínským válečníkům

Seminář byl zaměřený na kompenzaci mladých basketbalistů s důrazem na trupovou stabilizaci, kterou přednášela Mgr. Tereza Houserová. Druhou část semináře vedl mentální coach pan Pavel Theodor o komunikaci Trenér X Hráč.

Za obě přednášky moc děkujeme, protože nás naučili mnoho o komunikaci, respektu, rozcvičení, protahovaní a odpočinku.

Na další seminář DIALOGY pojede trenérka koncem ledna do K. Varů. Seminář je pod tématem Rodiče & talent.  (ROZHOVOR S DÍTĚTEM • ŠIKANA A KYBERŠIKANA • DEPRESE, ÚZKOSTI • ZÁVISLOSTI • TRÁPENÍ DOMA).

Toto téma je velmi ožehavé a v této oblasti by měl být proškolen každý, kdo pracuje s dětmi.

Když jsme u naučných seminářů, tak bychom vám chtěly ještě něco málo říct o novoročním mezinárodním semináři, který se konal 4. 1. 2020 v Nymburce. Přednášející pan Torsten Loibl (GER) dával neskutečnou energii do práce, kterou nám předváděl a hlavně předával s hráči z dorosteneckých týmů. Zaměření bylo na komunikaci a správné postavení na hřišti. Není co vytknout. Myslím, že my jako trenéři můžeme být spokojeni jakou příležitost dostáváme, účastnit se těchto seminářů.

Děkujeme, že jste si novinky u našeho nejmladšího týmu přečetli až sem a mějte krásný zbytek dne.

Trenérky z Krče
USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Tréninky

pondělí
U Krčského lesa 15:00-16:00
pondělí
Modřany 15:30-16:30
středa
U Krčského lesa 15:00-16:00
středa
Ohradní 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 15:30-16:30
pátek
Ohradní 15:30-17:00

Trenéři

Gábina Sklenaříková
gsklenarikova@seznam.cz
Monika Hradilová
Lenka Hradilová
Vítek Sklenařík