12.6.2022
Holky U11 se chtěly po úspěšné sezóně a mistrovství ještě trochu zapotit, proto jsme hledaly nějaký turnaj, bohužel jediný, který jsme našly byl Brandýský pohár pořádaný pro starší kategorii, pro budoucí U13.

Už nalosování soupeřů do základní skupiny nám nepřálo, v pátek v prvních dvou zápasech jsme se utkaly s týmy BC Benešov (6. místo) a Hradec Králové U13 (2.místo). Holky statečně bojovaly, bohužel se nám ani v jednom zápase nepovedlo zvítězit. I přes prohru, musím říct, že v zápase proti Benešovu bylo na co koukat, s tímto soupeřem je zápas vždy na vyšší úrovni!!

V sobotu už započaly zápasy v tabulce 3. týmů. Zvládly jsme porazit Hradec Králové ″B″, ale na tým Kladna jsme nestačily o jeden koš, o koš, který nás stál 9. místo.

V neděli nás čekal ráno poslední zápas, většinu zápasu jsme dotahovaly ztrátu z 1. čtvrtiny, ale holky zabojovaly a nakonec jsme vybojovaly výhru a obsadily tak konečné 10. místo.

I když jsem musela velmi namáhat své hlasivky, protože holky občas působily jak spící panny, musím je nakonec všechny moc pochválit!! Přestože byly od většiny týmů o rok až dva mladší, byly jsme důstojným soupeřem, který se nikdy nevzdal a hecnul se, když bylo opravdu potřeba. 

Je pro mě taky důležité, že jsem viděla, jak si holky turnaj užívají i ve volném čase. Spaní ve spacácích v tělocvičně, návštěva bazénu i cesty pěšky na zápasy byly pro holky velká zkušenost. Nejlepší z pohledu trenérky, je vidět stmelování kolektivu a navazování ″nových″ přátelství a to i s jinými týmy. wink

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

6.
dub
60
7
USK Praha
BK Studánka Pardubice
6.
dub
16
72
BK Studánka Pardubice
USK Praha

Tabulka

1.
Tygři Praha
39
2.
HB Basket
37
3.
Basket Slovanka
31
4.
USK Praha
29
5.
BK Studánka Pardubice
24
6.
BA Sparta
20

Tréninky

pondělí
Modřany 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 16:30-17:30
pátek
Modřany 15:30-17:00

Trenéři

Barbora Schambergerová
Monika Hradilová