11.11.2021
První listopadový víkend se holky U11 zúčastnily turnaje 3x3. Vyjely jsme do haly v Radotíně, kde od rána až do večera proběhlo spoustu mini zápasů. Turnaj byl pořádán proto, aby si děti po dlouhé době zahrály. Z toho důvodu se tolik neřešily výsledky a nebylo ani konečné vyhlášení.

Našim holkám patřila až odpolední část turnaje, proto měly sraz až ve 13 hodin. V prvním zápase jsem se utkaly s týmem dívek, Sparta Praha B, který jsme jednoznačně vyhrály. Holky se krásně viděly a házely pěkné přihrávky na jednoduché koše.

Sparta Praha B  x  USK Praha  0:12
Druhý zápas byl už o něco těžší, byl to boj proti klukům Sokol Smíchov. Holky se ale nedaly a pokračovaly se zvednou hlavou. Kluky jsme porazily jen díky týmové práci a pěkným přihrávkám. Jediné, co bych vytkla, je zbytečná střelba ze střední vzdálenosti, místo jednoho driblinku a zakončení z podkoše. Budeme si muset na to dát pozor při trénincích.

USK Praha  x  Sokol Smíchov kluci  9:3
Poslední zápas, do kterého jsem postoupily z prvního místa ze skupiny, byl nejtěžší. Kluci z Radotína byli nejdravější. Lezli nám do balónů a nenechali nás v klidu. I když jsem holky varovala, byly z toho překvapené. Kvůli tlaku na míč, nám přestaly vycházet jednoduché přihrávky pod koš a musely jsme to zkusit jinak. Zápas byl velmi vyrovnaný a o konečném výsledku rozhodla poslední část zápasu, kterou jsme prohrály o jeden koš. Nedaly jsme spoustu jednoduchých košů z podkoše. Což je další věc, na kterou se musíme na tréninku zaměřit.

Radotín kluci  x USK Praha  7:5
Všechny holky za předvedené výkony chválím. Byla jsem nadšená z jejich bojovnosti a týmové hry.

Teď už se budeme připravovat na zápasy, které odehrajeme 20. a 21.11. na Spartě.

 

USK Futures PRAHA Nadace ČEZ

Nadcházející utkání

nejsou žádné zápasy

Výsledky

6.
dub
60
7
USK Praha
BK Studánka Pardubice
6.
dub
16
72
BK Studánka Pardubice
USK Praha

Tabulka

1.
Tygři Praha
39
2.
HB Basket
37
3.
Basket Slovanka
31
4.
USK Praha
29
5.
BK Studánka Pardubice
24
6.
BA Sparta
20

Tréninky

pondělí
Modřany 16:30-18:00
čtvrtek
Modřany 16:30-17:30
pátek
Modřany 15:30-17:00

Trenéři

Barbora Schambergerová
Monika Hradilová